Geld verdienen met bitcoins en andere cryptovaluta: Hoe?

Geplaatst door

Hoe kan ik geld verdienen met bitcoins en andere cryptovaluta?

Het nieuws op RTL Z en de kranten zijn tegenwoordig ook volgeladen met berichten over de bitcoin. Deze nieuwe vorm van geld is gebaseerd op een techniek dat blockchain heet. Met die techniek zijn er al enorm veel verschillende cryptovaluta gecreëerd en allen zijn geld waard. De ene zal maar een cent waard zijn, maar andere cryptocurrencies zijn per coin al tientallen tot duizenden euro’s waard. Op het moment van schrijven is de prijs van bitcoin zelfs omhoog geschoten naar bijna $6000. Op Coin Marketcap kun je zien hoeveel een munt waard is en hoeveel er al totaal op de markt of wereld zijn. Nu weten we dus dat bitcoins en andere cryptovaluta geld waard zijn, maar hoe kan je daarmee geld verdienen?

In dit artikel zal ik uitleg geven over verschillende manieren hoe jij kan profiteren van bitcoins en andere crypto’s.

  • Inkopen van bitcoins en ze bewaren op je wallet terwijl de koers stijgt. Dit kan vanaf enkele tientjes tot zoveel geld je maar wil investeren. Let op dat je natuurlijk eerst goed kijkt naar hoeveel je kan investeren. Verder kan dit uiteraard ook met andere munten dan de bitcoin.
  • Trading: sommige aanbieders laten jou handelen met wisselkoersen. Zo kun je voor kleine bedragen inzetten op een prijsstijging of -daling van bijvoorbeeld de bitcoin.
  • Minen: het is mogelijk om zelf bitcoins of andere munten te minen
  • ICO: via sommige websites kun je investeren in de organisatie achter een cryptocurrency. Ze willen dan een nieuwe munt ontwikkelen en daarbij kun je een investering doen om de organisatie financieel te steunen. In ruil daarvoor krijg je een aantal (soms een heel groot aantal) van de nieuwe soort munten. Ze zijn aan het prille begin niets waard, maar je hoopt met ICO’s dat de nieuwe munt ineens tientallen of honderden euro’s waard zal zijn.
  • Investeringsprogramma’s. Er zijn website waarbij je geld kan inleggen, zodat ze met jouw geld hun diensten kunnen aanbieden. In ruil daarvoor kun je dagelijks rente ontvangen. Bij Bitpetite.nl sturen ze jou 147% van je inleg terug.

In de volgende artikelen zal ik dieper ingaan op elke methode om geld te verdienen. Mocht je over een specifiek onderwerp meer willen weten, laat het dan in een reactie weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *